• Kinderpraktijk Uniekkind – Kindertherapie op maat… omdat ieder kind uniek is.

 • Conny Klous

  ConnyKlous_kindertherapie600

  Praktijk voor kindertherapie

  Mijn naam is Conny Klous (1963). Ik ben in 2010 mijn eigen praktijk aan huis begonnen in Hoofddorp voor kindercoaching en kinder- en jeugdtherapie. Tijdens mijn opleiding tot kinder- en jeugdtherapeut heb ik bij diverse onderwijsinstellingen stage gelopen en gewerkt met kinderen en jongeren in de leeftijd van 5 t/m 18 jaar. Het contact met deze doelgroep en hun ouders heb ik als zeer waardevol, leerzaam en plezierig ervaren. Ik begeleid kinderen en daarnaast geef ik advies- en opvoed ondersteuning aan ouders. Op die manier betrek ik ouders actief bij de therapie van hun kind.

  Ik ben jarenlang werkzaam geweest in het bedrijfsleven. Op een dag kwam ik er achter dat ik was uitgekeken op mijn toenmalige werkzaamheden. Ik besloot toen om mijn hart te gaan volgen en dat is werken met kinderen en jongeren in diverse leeftijdscategorieën. Als je met kinderen en jongeren écht in contact bent, dus oprecht en zonder oordeel kunt luisteren en kijken, kun je er achter komen wat er speelt in hun innerlijke binnenwereld. Ik ben als kinder- jeugdtherapeut veelzijdig, zonder oordeel en heb respect voor het kind én de ouders.

  Naast mijn werk als kinder- en jeugdtherapeut ben ik ook werkzaam als pedagogisch medewerkster op een kinderdagverblijf en naschoolseopvang in de leeftijd van 0 t/m 12 jaar. Nieuwsgierigheid, betrokken zijn, empathie tonen, respect hebben, speelsheid, vakkennis en humor neem ik mee in het werken met de kinderen. Deze kwaliteiten geven een warme betekenis aan mijn werk als kindertherapeut. Dit alles heb ik kunnen doen en ontdekken door de steun van mijn man en dochter, die met mij mee zijn gegroeid in al die jaren. Zo kan ik mij blijven ontwikkelen, zelf ontplooien en open blijven staan voor anderen.

  Mezelf ontwikkelen

  Door mijn werk als kindertherapeut ben ik solistisch bezig. Daardoor is het van groot belang dat ik mezelf blijf ontwikkelen en uitdagen op diverse gebieden. Ik neem regelmatig deel aan diverse workshops en lezingen om op de hoogte te blijven. Daarnaast ben ik aangesloten bij een intervisie/supervisie groep om diverse casussen te bespreken en om mezelf te reflecteren.

  Kinderpraktijk Uniekkind – Kindertherapie op maat… omdat ieder kind uniek is.

 • Hulp bij …

  - Sociaal-emotionele ontwikkeling
  - Cognitieve ontwikkeling
  - Gedragsproblemen
  - Ruzie met andere kinderen
  - Pesten op school
  - Zelfbeeldproblemen
  - Angstklachten
  - Fobische klachten
  - Echtscheiding
  - Rouw(verwerking)
  - Ziekte(verwerking)

 • U kan eenvoudig contact met mij opnemen.

  Conny Klous
  Bandholm 42
  2133 DK Hoofddorp
  Tel: 06-24271395
  info@uniekkind.nl